8kor mész haza munkából, a 4es6osra felszáll veled két qpacsapat, a kékek és a sárgák. Nézed őket. Nem üvöltik, sárga szöcske, a kombínóval talán nem is lehet ilyet, gólyák, te, mióta járnak ilyen jócsajok az infóra? Közben számolod, 17 éve volt az első qpád, ők talán ha egy évvel idősebbek. Kéksárga kéksárga.

A metrón merengsz, nem apácazárda, dúdolod.

Az aluljáróban gyönyörű lány, magas, karcsú, a cipője mocskos, lábánál retkes nejlonzacskók. Döbbenten állsz meg mellette, te az uccán élsz? Igen, mondja szégyenkezve, a fogai rosszak, pedig milyen gyönyörű. Kínodban kérded, kérsz cigit? Vegyél többet. Egy szálat fogad el. A keze is szép. Mész tovább a hidegben, sunyimód bekapcsol az agyad, tűnődsz a szerelmen, ami örök, meg az időn ami bezzeg elszáll, hát miért élünk romlandó testben ha a lelkünk fiatal, megszállt a pátosz vagymi , nyugtázod, hát mi a faxért tűnődök most közhelyes baromságokon, mindjárt belémfagy a gondolat is. Nahát már a háznál vagyok. Felnézel. Az ablakból háromszögletű arcocska figyel aggódva, pont így lesett le rád amikor reggel elmentél. 

Felnevetek. Újra itthon.

Szerző: macskacico  2011.01.18. 23:42 1 komment

Címkék: régi történetek

A bejegyzés trackback címe:

https://macskacico.blog.hu/api/trackback/id/tr783186717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dauben 2012.09.10. 22:01:04

Jók ezek. Olvasnék még belőled. üdv S
süti beállítások módosítása